Πρόβλημα: Εκτύπωση εδώ και τώρα! Η λύση του: VP700 της VIPColor

 

 

 

 

 

 

 

Ίσως να είστε κι εσείς ένας επαγγελματίας που χρειάζεται μικρές ποσότητες ετικετών για εσωτερική χρήση της αποθήκης σας ή να διώχνετε πελάτες που αναζητούν μια τέτοια λύση εδώ και τώρα. 

Ακόμη, τα δοκίμια του Marketing πριν την τελική εκτύπωση, οι παραγωγές του μικρού τιράζ των φαρμακείων, των μικρών παραγωγών ή επιχειρήσεων, πελατών χημικών προϊόντων, καταστημάτων υγιεινής διατροφής και συμπληρωμάτων και πολλοί ακόμη κλάδοι, που μέχρι σήμερα ήταν δύσκολο να αποτελούν μέρος της πελατείας σας, τώρα πια, μπορούν να βρουν την on demand λύση κοντά σας.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο εκτυπωτής VP700 της VIPColor δεν απευθύνεται σε βιομηχανικές παραγωγές, αλλά σε μικρές επιχειρήσεις για μικρό και μεσαίο τιράζ, ξεκινώντας μάλιστα από την μια ετικέτα!

Προσθέτοντας χρώματα, εικόνες και προσφορές στις ετικέτες με στοχοθετημένα μηνύματα και περιεχόμενο, είτε αφορούν στην δική σας εσωτερική διακίνηση και προβολή, είτε σε εμπορεύματα πελατών σας, μπορούν να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε τους ενδεχόμενους γλωσσικούς φραγμούς, προωθώντας άμεσα και επαγγελματικά το μήνυμά σας.

 

Αναπτύξτε τις ευκαιρίες προώθησης δημιουργώντας νέα έσοδα

Παράγετε ετικέτες! Η VP700 σας δίνει την ευελιξία να προσαρμόζετε συνεχώς τις ετικέτες σας ή να έχετε μια πρόσθετη πηγή εσόδων μέσω της πώλησης διαφημιστικού χώρου «box top» στους συνεργάτες ή προμηθευτές σας.

Η νέα personalized τάση της αγοράς τώρα γίνεται ακόμη πιο απλή στην εκτέλεσή της και μάλιστα επί τόπου: δημιουργήστε στο δικό σας χώρο μια εστία συγκέντρωσης πελατών δημιουργώντας μοναδικές ετικέτες με το δικό τους όνομα ή όποιο εικαστικό επιθυμούν, είτε ενισχύοντας την ετικέτα του δικού σας προϊόντος είτε σε δικό τους είδος. Οι περίοδοι των γιορτών και σημαντικών ημερομηνιών αποδεικνύονται εξαιρετική περίπτωση για την αύξηση των εσόδων σας.

 

Αυξήστε την ασφάλεια της αλυσίδας διακίνησης

Ετικέτες με χαμηλό κόστος, φιλικές προς τους συνεργάτες σας, με έγχρωμη κωδικοποίηση, ώστε να βρίσκουν άνετα και με ευκρίνεια όλες τις σημαντικές πληροφορίες σχετικά με το μέγεθος, το είδος, τη λήξη, την προτεραιότητα, την ποσότητα και άλλα περιγραφικά στοιχεία κάθε προϊόντος ξεχωριστά, οδηγούν στην πρόληψη δαπανηρών σφαλμάτων σε όλη την αλυσίδα αγοράς και διακίνησης, είτε αφορά σε αποθήκευση, λιανικό εμπόριο ή μεταποίηση. 

Ευκρινή κείμενα και πλήρως αναγνώσιμα barcodes με 4 φορές καλύτερη ανάλυση από τους τυπικούς θερμικούς εκτυπωτές, λεπτά ή μικρά γράμματα, ιδιαίτερα δύσκολες γραμματοσειρές και σύμβολα που παύουν ν’ αποτελούν πρόβλημα, όλα χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία και την υψηλή ανάλυση του εκτυπωτή VP700.

Σε αντίθεση με τους εκτυπωτές λέιζερ, ο εκτυπωτής inkjet VP700 δεν υπερθερμαίνεται. Έτσι μπορείτε να έχετε ακατάπαυστη λειτουργία με λιγότερες διακοπές της παραγωγής σας, ενώ οι διάσημες κεφαλές Memjet διασφαλίζουν το άριστο αποτέλεσμα της εκτύπωσης.

Ο εκτυπωτής ετικέτας VP700 της VIPColor ταιριάζει απόλυτα και σε εταιρείες που απευθύνονται στους επαγγελματίες των κατασκευαστικών έργων -πολλά δομικά υλικά και εργαλεία, ηλεκτρικά εξαρτήματα, εξαρτήματα υδραυλικών εγκαταστάσεων και αυτοκινήτων, είναι κάποια από τα βασικά είδη τους-, αφού μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια λύση εκτύπωσης οικονομικά αποδοτική και αξιόπιστη στην ταυτοποίηση του καθενός από αυτά. 

 

Όφελος που προκύπτει

 Χαμηλό κόστος κτήσης του εξοπλισμού
 Δίχως χρέωση εγκατάστασης
 Ο VP700 «τρέχει» κυριολεκτικά, με ταχύτητα 18m το λεπτό
 Εκτύπωση ακόμη και μιας μοναχά ετικέτας – δεν υπάρχουν ελάχιστες ποσότητες
 Ικανοποιημένοι πελάτες και από τις έγκαιρες παραδόσεις σας
 Χωρίς αναμονές, άμεση ανταπόκριση στη ζήτηση
 Αντικατάσταση παρωχημένων εικαστικών σε σύντομο διάστημα
 Εκτύπωση με μεταβλητά δεδομένα (π.χ. αριθμό παρτίδας ή ημερομηνία λήξης) σε ένα βήμα
 Μειωμένο κόστος αποθεμάτων χωρίς δέσμευση κεφαλαίου σε stock
 Ταχύτερη και οικονομικότερη έκδοση νέων προϊόντων και proofs του Marketing
 Αυξημένη ανταγωνιστικότητα
 Συνεχής λειτουργία
 Νέες μικρές αγορές που δεν γινόταν να εξυπηρετήσετε μέχρι σήμερα
 Εκτυπώσεις πολλών διαφορετικών εικαστικών στη σειρά

Εμείς στην IMAGCO έχουμε ήδη ερευνήσει μερικές από τις αγορές και σας προτείνουμε εδώ κάποιες από τις πιθανές εφαρμογές του μοντέλου VP700.

Έμποροι Λιανικής και Μικρή Επιχείρηση: οι δημιουργικές και πολύχρωμες ετικέτες συσκευασίας θα προσελκύσουν διαφορετικούς επιχειρηματικούς τομείς πελατών και πελάτες διαφορετικής κουλτούρας, ηλικίας, φύλου κλπ. Επεκτείνετε την αγορά σας στα μικρά μαγαζιά ακόμη και γεωγραφικά, με ετικέτες επισήμανσης βιολογικών τροφίμων, ετικέτες για μέλι, μαρμελάδα, παραδοσιακά προϊόντα και βότανα.

 

   

 

 

Logistics: Μεταμορφώστε κυριολεκτικά τις κοινές ετικέτες logistics & shipping με μοντέρνα εικαστικά που θα βελτιώσουν την αλυσίδα παραγωγής και την προστιθέμενη αξία του προϊόντος στις αγορές και στους πελάτες σας. Κάντε απλή υπόθεση την ταυτοποίηση του κάθε είδους, μειώνοντας τα σφάλματα αποστολής και αποθήκευσης, βελτιώνοντας παράλληλα τη γενική εικόνα της εταιρείας σας στην αλυσίδα εφοδιασμού και της ανταπόκρισης των πελατών σας. Δημιουργήστε ευκαιρίες cross-selling με την προσθήκη QR code.Φροντίδα υγείας: Τα ποσοστά κατανάλωσης για τα φαρμακευτικά προϊόντα και τα συμπληρώματα διατροφής αυξάνονται παγκοσμίως. Αυτό έχει μεγεθύνει την πιθανότητα κακής χρήσης, υπερδοσολογίας, παραποίησης / απομίμησης και άλλων παράνομων δραστηριοτήτων που θα μπορούσαν ενδεχομένως να απειλήσουν τη ζωή του καταναλωτή και την βιωσιμότητα της επιχείρησης. Τώρα, μπορείτε να επενδύσετε στην αγορά αυτή, για την προστασία του καταναλωτή. Ο ψηφιακός εκτυπωτής ετικέτας VP700 μπορεί να σας βοηθήσει να συμβαδίσετε με τους εκάστοτε κανονισμούς των Αρχών Ασφάλειας Τροφίμων (FSA) και με άμεση ανταπόκριση. Τέλος, μπορείτε πλέον να ενσωματώνετε σε κάθε ετικέτα εκτυπώσιμο χαρακτηριστικό ασφαλείας και μοναδικές κωδικοποιημένες πληροφορίες κατά της πλαστογραφίας (όπως π.χ. CFDA eCode).

Εταιρείες χημικών ουσιών που πρέπει να συμμορφώνονται με τα πρότυπα προειδοποίησης των επικίνδυνων χημικών GHS / CLP και προϊόντα για χημικά που δεν χρειάζονται να ανταποκριθούν στον κανονισμό BS5609 ή ειδών καθαρισμού για χρήση μόνο σε εσωτερικό χώρο.

Συμπερασματικά, ο ψηφιακός εκτυπωτής VP700 της VIPColor μπορεί να σας βοηθήσει να αναπτύξετε μια σπουδαία λύση επαγγελματικής εκτύπωσης μικρού και μεσαίου τιράζ, οικονομικά αποδοτική και ασφαλή. Η εταιρεία IMAGCΟ Α.Ε. ως ο αντιπρόσωπος για την Ελλάδα, μπορεί να σας ενημερώσει για κάθε περαιτέρω χαρακτηριστικό και δυνατότητα της μικρής αυτής ψηφιακής εκτυπωτικής λύσης.