Νέα σειρά Delta από την Durst για εκτύπωση κυματοειδούς συσκευασίας και προβολής

 

 

 

Η Durst είναι o κορυφαίος κατασκευαστής προηγμένων ψηφιακών τεχνολογιών παραγωγής. Στις επιχειρηματικές περιοχές που δραστηριοποιείται τεχνολογικά, είναι η πρώτη επιλογή και προτιμώμενος συνεργάτης για το μετασχηματισμό και την ψηφιοποίηση των βιομηχανικών διαδικασιών παραγωγής εκτυπώσεων. Η Durst είναι οικογενειακή επιχείρηση με ιστορία 80 ετών, με θεμελιώδεις αξίες στην ιστορία της που επικεντρώνονται στην καινοτομία, στην υποστήριξη του πελάτη, την οικολογία και την απόλυτη ποιότητα.

Προερχόμενη από την φωτογραφική βιομηχανία η Durst εξελίσσει ψηφιακά inkjet συστήματα εκτύπωσης για περισσότερα από είκοσι χρόνια στον τομέα  της εκτύπωσης μεγάλου σχήματος. Σε ό,τι αφορά την ποικιλία των υλικών εκτύπωσης, τα συστήματα αυτά εκτυπώνουν όχι μόνο σε υλικά για POP, αλλά και σε κυματοειδή χαρτόνια και υλικά συσκευασίας, χρησιμοποιώντας μελάνια UV.

Αναγνωρίζοντας την ανάγκη ψηφιακής τεχνολογίας στην αγορά της εκτύπωσης κυματοειδούς συσκευασίας & προβολής, η Durst με βάση την κορυφαία τεχνολογία της, ολοκληρωμένη με τον απαραίτητο προαιρετικό εξοπλισμού, δημιούργησε την ανεξάρτητη σειρά λύσεων, την τεχνολογία DELTA.  Στόχος είναι να προσαρμόσει το χαρτοφυλάκιο των προϊόντων της ειδικά προς τις απαιτήσεις των παραγωγών κυματοειδούς χαρτονιού και μεταποιητών. Ταυτόχρονα, η Durst ανέπτυξε το σύστημα εκτύπωσης ενός περάσματος, το Delta SPC 130, το οποίο επιτρέπει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και ευελιξία, σε συνδυασμό με την εξαιρετικά υψηλή παραγωγικότητα και την ενσωμάτωση σε υπάρχουσες γραμμές  παραγωγής προϊόντων.

Η νέα σειρά Delta δίνει την δυνατότητα, για παράδειγμα, να παραχθούν οικονομικά συσκευασίες έτοιμες  για το ράφι και συσκευασίες λιανικής σε μικρές και μεσαίου μεγέθους εργασίες και, επίσης, καθιστά δυνατή την άμεση δημιουργία δειγμάτων, με προσαρμογή στις ανάγκες του πελάτη και διαφορετικές εκδόσεις.

H τεχνολογία Durst βοηθά τους πελάτες να ενσωματώσουν τη βιομηχανική ψηφιακή εκτύπωση inkjet σε υπάρχουσα αναλογική διαδικασία παραγωγής και εργοστασιακό περιβάλλον για να ξεκινήσουν το μέλλον τώρα!

Αυτή η μοναδική τεχνολογική ευκαιρία δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της Durst στον τομέα του κυματοειδούς χαρτονιού να επεκτείνουν τις προσφορές τους στην αγορά για να ανταποκρίνονται στις σημερινές ανάγκες εργασιών, με συνέπεια στον χρόνο παράδοσης, την αποθήκευση, την εκπλήρωση και μελλοντικές απαιτήσεις της εκτύπωσης μεταβλητών δεδομένων για να δημιουργήσετε προσωποποιημένες εφαρμογές, συσκευασίες και εκτυπώσεις προβολής για τις εταιρείες με προϊόντα παγκόσμιας κατανάλωσης, τους ιδιοκτήτες αναγνωρισμένων σημάτων, τις εταιρείες λιανικής πώλησης και την ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά της απευθείας (online) λιανικής πώλησης.

H Durst αναταποκρίνεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών για εκτύπωση που είναι:

 • φθηνότερη (το συνολικό κόστος της όλης διαδικασίας είναι πλέον πολύ προβλέψιμο)
 • καλύτερη (υψηλή και σταθερή ποιότητα εκτύπωσης με μεγάλη χρωματική CMYK γκάμα)
 • ταχύτερη (πολύ σύντομος χρόνος προετοιμασίας χωρίς αλλαγές τσίγκων εκτύπωσης)
 • πλέον οικολογική ( Durst Τεχνολογία Νερού, χωρίς απόβλητα μελανιών, υγρά καθαρισμού και ρύπανση των υδάτων).

Διαμορφώστε το Ψηφιακό σας Μέλλον Σήμερα

Οι δυνατότητες της ψηφιακής τεχνολογίας είναι πρακτικά απεριόριστες και προσφέρουν τεράστιο δυναμικό για νέα προϊόντα και υπηρεσίες σε μία συνεχώς μεταβαλλόμενη και απαιτητική παγκόσμια καταναλωτική αγορά.

Με το Delta, η Durst προσφέρει μια μεταβλητή, ευέλικτη, ρυθμιζόμενη και με δυνατότητα διαμόρφωσης, σειρά μηχανών η οποία μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες των πελατών.

Η ψηφιακή εκτύπωση καθιστά δυνατή την εκτύπωση από μικρές εργασίες έως και παραγωγές βιομηχανικού όγκου για εφαρμογές SRP, RRP, POP και POS (προϊόντα με συσκευασίες έτοιμες για το ράφι, συσκευασίες έτοιμες για λιανική πώληση, σταντ προβολής σε σημεία αγορών και πώλησης).

 


 

 

Εκτύπωση Κυματοειδούς Συσκευασίας και Προβολής

Όλα τα εκτυπωτικά συστήματα της σειράς Delta έχουν πλάτος εκτύπωσης 250 εκατοστά και είναι εξοπλισμένα με ειδικές διατάξεις για την εκτύπωση κυματοειδών χαρτονιών.

Η νέα κατηγορία εκτυπωτών κυματοειδών με Durst Τεχνολογία Νερού

 • Litho και Flexo ποιότητα εκτύπωσης στην εμφάνιση και αίσθηση
 • Γρήγορη παραγωγή πρωτοτύπου, μικρεές εργασίες συσκευασίας & προβολής
 • Εφαρμογές συσκευασίας σε κυματοειδές χαρτόνι
 • Γυαλιστερή, άοσμη και μεγάλου σχήματος ψηφιακή εκτύπωση

Εφαρμογές

Μικρές εργασίες για σταντς POP/ POS
Μικρές εργασίες συσκευασίας
Ταχύτατη παραγωγή πρωτοτύπου

Το Delta WT 250 αντιπροσωπεύει μια νέα γενιά εκτυπωτών που ενσωματώνουν την Durst Τεχνολογία Νερού. Το σύστημα εκτυπώνει από την ποιότητα HQPP φλεξογραφίας μέχρι εξαιρετική ποιότητα λιθογραφίας με άοσμο μελάνι πάνω σε επιστρωμένα υλικά εκτύπωσης. Η Durst Τεχνολογία Νερού είναι ιδιαίτερα κατάλληλη για ποικιλία εφαρμογών με συσκευασίες κυματοειδών και συστήματα προβολής. Τα μελάνια δεν υπόκεινται σε ειδικές απαιτήσεις σήμανσης όσον αφορά την υγεία και τους περιβαλλοντικούς κινδύνους. Το σύστημα είναι εξοπλισμένο με κεφαλές εκτύπωσης με ανακυκλοφορία μελανιών. Η ανακυκλοφορία, πίσω από την πλάκα ακροφυσίων της κεφαλής εκτύπωσης, διασφαλίζει την αξιοπιστία.

 


 

 

Delta 2500 & 2500 HS

Το αξιόπιστο βιομηχανικό πρότυπο για συσκευασίες κυματοειδών και συστήματα προβολής

 • Υψηλή ποιότητα εκτύπωσης, ευελιξία και παραγωγικότητα
 • Λειτουργία τροφοδοσίας με ένα και δύο φύλλα
 • Δυνατότηττα βιομηχανικής παραγωγής στοίβας-στοιβασίας
 • Ευκολία στη χρήση και ελάχιστος χρόνος προετοιμασίας  για εργασία

Εφαρμογές

Σταντς POP/ POS
Μικρές εργασίες συσκευασίας
Συσκευασίες μεγάλου μεγέθους (XXL Packaging)

Το Delta 2500 και το Delta 2500 HS είναι τα κορυφαία συστήματα του χαρτοφυλακίου επίπεδων εκτυπωτών Delta UV με τεχνολογία Multi-Pass. Συνδυάζουν υψηλή ποιότητα  και ταχύτητα εκτύπωσης με ασυναγώνιστη ευελιξία. Τα συστήματα εκτύπωσης έχουν μέγιστο πλάτος εκτύπωσης 2500 mm, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα κατάλληλα για εκτύπωση διπλής γραμμής (δύο φύλλων ταυτόχρονα). Η παραγωγικότητα με το Delta 2500 για φύλλα POP 1220 x 2440 mm είναι 111 φύλλα / ώρα στην λειτουργία  υψηλής ποιότητας  (2 pass) και 190 φύλλα / ώρα με το σύστημα Delta 2500 HS.

 


 

 

Delta SPC 130

Η πιο πρωτοποριακή και ευέλικτη λύση εκτύπωσης κυματοειδούς χαρτονιού

 • Υψηλής ακρίβειας χρωματική εκτύπωση  
 • Η βραβευμένη από τη  FEFCO τεχνολογία Durst Water
 • Γυαλιστερή, άοσμη και υψηλής ταχύτητας ψηφιακή εκτύπωση
 • Ροή εργασίας FlexLine που επιτεέπει εύκολη ενσωμάτωση

Εφαρμογές

Σταντς POP/ POS
Συσκευασίες έτοιμες για το ράφι/λιανικής πώλησης
Εφαρμογές online αγορών

Η Durst προσφέρει το Delta SPC 130 σε μια ολοκληρωμένη γραμμή παραγωγής, επιτρέποντας έτσι στους κατασκευαστές και τους μετατροπείς κυματοειδούς  χαρτονιού να επιτύχουν πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες ψηφιοποίησης. Η ιδέα Durst FlexLine παρέχει μια σειρά διαφορετικών επιλογών. Η μηχανή Delta SPC 130 μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε υπάρχουσες γραμμές παραγωγής.

Για τη σειρά Delta, το Durst προσφέρει ένα λογισμικό συστήματος ροής εργασιών συσκευασίας (Packaging Workflow System Software). Αυτή η ολοκληρωμένη λύση καλύπτει όλες τις διαδικασίες από τη διαχείριση δεδομένων και την προετοιμασία των δεδομένων εκτύπωσης μέχρι την έξοδο στον εκτυπωτή και την αναφορά στοιχείων. Η πρόσβαση στο λογισμικό βασίζεται σε πρόγραμμα περιήγησης και μπορεί επίσης να γίνει, χωρίς πρόσθετες εγκαταστάσεις, από κινητές συσκευές. Το σύστημα ροής εργασίας Durst Packaging προσφέρει μια σειρά μονάδων που μπορούν να επεκταθούν ανά πάσα στιγμή και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις. Οι διάφορες ενότητες περιλαμβάνουν λύσεις για εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων, υπολογισμό κόστους μελανιού, ψηφιακό σύστημα διαχείρισης χρωμάτων, διαχείριση εργασιών και πολλά άλλα.